Triglav: Manje premija, više dobiti u prvom kvartalu

Bez autora
May 30 2012

U prva tri mjeseca poslovanja, Osiguranje Triglav je zaradilo skoro 198 milijuna eura osiguravajućih premija, dok je Triglav Grupa zaradila 273,4 milijuna eura. Čista dobit Triglava je iznosila 13,7 mil eura, a Grupe 17,6 mil eura. Premije su pale za 3 posto gledajući isti period prošle godine. Dobit se povećala za sedam odnosno osam posto. Smanjene su i premije automobilskih osiguranja. Na općenito manje premija utjecali su ponajprije smanjena gospodarska aktivnost i kriza u gospodarstvu. Kombinirani kvocijent se smanjio u Triglavu sa 14,9 posto na 74,5 posto, a u Grupi sa 7,8 postotna boda na 84,9 posto.

Triglav: Manje premija, više dobiti u prvom kvartaluU prva tri mjeseca poslovanja, Osiguranje Triglav je zaradilo skoro 198 milijuna eura osiguravajućih premija, dok je Triglav Grupa zaradila 273,4 milijuna eura.

Čista dobit Triglava je iznosila 13,7 mil eura, a Grupe 17,6 mil eura. Premije su pale za 3 posto gledajući isti period prošle godine.

Dobit se povećala za sedam odnosno osam posto. Smanjene su i premije automobilskih osiguranja. Na općenito manje premija utjecali su ponajprije smanjena gospodarska aktivnost i kriza u gospodarstvu. Kombinirani kvocijent se smanjio u Triglavu sa 14,9 posto na 74,5 posto, a u Grupi sa 7,8 postotna boda na 84,9 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik